Stroeffe en boeffe

Naar jaarlijkse gewoonte willen we jullie graag uitnodigen om te komen proeven van onze overheerlijke pasta. Het eetfestijn zal doorgaan op zaterdag 12 maart op de locatie: zaal Ons Tehuis, Zoutstraat 11, te Diest. Er zal, zoals de naam het aangeeft, ‘geboeft’ én ‘gestroeft’ worden.
‘s Middags kunnen jullie met al jullie familie en vrienden lekkere spaghetti komen eten, en van 14u tot 17u zullen we met alle lutjes samen een groot spel spelen (brengen en ophalen op de Kaai).

Inschrijven kan via deze link https://forms.gle/6wAEpb1P34jRzZWH7 of door op de foto hieronder te klikken.

————————————————————-MENU—————————————————————

ITALIAANSE HAPJES (inbegrepen in de prijs)- SPAGHETTI MET SAUS NAAR KEUZE

 • Spaghetti Bolognaise (volwassen): €15
 • Spaghetti Bolognaise (kids): €12
 • Spaghetti Boscaiola (spek, champignons) (volwassenen): €15
 • Spaghetti Boscaiola (spek, champignons) (kids): €12
 • Vegetarische spaghetti (volwassenen): €15
 • Vegetarische spaghetti (kids): €12

DESSERTS (inbegrepen in de prijs)

 • Ijs / chocomousse / koffie
 • EETSHIFTEN

  — 12u00 — 12u30 — 17u00 — 18u00 — 19u30 —

  Betalen kan ter plaatse of via overschrijving (tot zaterdag 5 maart 2022)

  Gelieve in te schrijven vóór 5 maart 2022!


  Een stevige linker,
  De leidingsploeg van Sint-Lut

  (Kan u niet komen, maar wil u toch graag steunen? Dan kan u altijd een kleine bijdrage storten op ons rekeningnummer: BE94 4529 2065 6114)

  Geen scouts

  De leiding komt stillaan in de blok terecht en kan dus niet altijd naar de scouts komen. Hierdoor is er even geen scouts meer totdat de leiding uit de blok is. Er zal geen scouts zijn op deze zaterdagen: 25/12, 01/01, 08/01, 15/01 en 22/01. Geniet van je kerstvakantie en tot 29 januari!

  Fakkeltocht

  Dit jaar gaat onze fakkeltocht door op 18 december 2021. De wandeling begint om 17u en is gedaan rond 19u. Tijdens deze wandeling zingt elke tak een lied en zingen we met de hele scouts een lied. Na de wandeling ben je altijd welkom in onze lokalen voor iets te eten en iets te drinken.

  Sint-Lut Café

  Traditiegetrouw organiseert Sint-Lut het Sint-Lut Cafe. Dit jaar gaat de festiviteit door op zaterdag 20 november 2021 in onze lokalen.

  Om 17u start het Oudercafé. Ouders kunnen hun dochters komen ophalen en terwijl in alle rust genieten van een hapje, een drankje en een geweldige sfeer! Bovendien zijn de hapjes gemaakt door de lutjes zelf… Kom gerust de kookkunsten van uw dochters proeven!

  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is L1006676-1024x682-1.jpg

  Om 21u gaan de deuren open voor een super gezellige avond bij Sint-Lut. Kom er eentje, of een paar, drinken om onze kas te spijzen! Ook lekkere hapjes zullen genuttigd kunnen worden naast alle dorstlessers. Verder zullen er enkele sterke biertjes op het menu staan. Uiteraard is IEDEREEN welkom op onze gezelligste avond van het jaar.

  STROEFFE & BOEFFE TAKE-AWAY (12 maart 2021)

  Dag iedereen,

  Dit jaar kan ons eetdag jammer genoeg niet in normale omstandigheden doorgaan. Daarom kozen we er voor om STROEFFE & BOEFFE TAKE-AWAY te organiseren!

  Bestellen kan tot zaterdag 27 februari 2021.

  Je kan je maaltijden komen ophalen aan het lokaal op zaterdag 12 maart 2021 tussen 12 en 18 uur.

  Hieronder kan u onze online inschrijving vinden.
  Tot dan!

  Start van het nieuwe jaar

  Beste lutjes en ouders,

  Morgen gaan we weer van start! Zoals al eerder aangekondigd is, is iedereen welkom! Neem dus zeker je zusjes, nichtjes, vriendinnetjes, … mee! Er blijven wel nog steeds regels gelden tijdens de werking die we hier even opsommen (check hiervoor ook zeker jullie mailbox!):

  – Kapoenen en kabouters: scouts van 13u45 tot 16u45

  – Jonggidsen en gidsen: scouts van 14u15 tot 17u15 (nemen mondmasker mee)

  – Er is nog steeds een afzetplaats voor kapoenen en kabouters (steeds op afstand van de sintjanmannen) tot 13u40

  – Ouders dragen bij afzetten een mondmasker

  – Laat je best afzetten door mama OF papa

  Stevige linker(elleboog) en tot morgen! 🙂

  Zomerkamp

  Liefste Lutjes, HET IS ZOVER! De beslissing of we op kamp mogen is genomen! Door de vele regels en voorwaarden verbonden aan deze beslissing zullen wij nog even moeten samen zitten met de leiding om afspraken te maken over onze mogelijkheden. Wij laten jullie zo snel mogelijk iets weten, maar leg alvast jullie uniform klaar! Stevige linkerelleboog, De leiding 💕✌

  PS: hou jullie mailbox in het oog!

  Inschrijving Stroeffe en Boeffe (21 maart 2020)

  Dag iedereen,

  Onze jaarlijkse spaghetti-eetdag gaat door op zaterdag 21 maart in de zaal ‘Ons Tehuis’, Zoutstraat 11 te Diest.

  De lutjes hebben gewoon van 14u tot 17u scouts. We spreken met de lutjes af om 14u aan de Kaai i.p.v. de lokalen!

  Hieronder kan u onze online inschrijving vinden.
  Tot dan!

  Sint Lut Café(+)

  Traditiegetrouw organiseert Sint-Lut het🍺Sint-Lut Cafe🍺. Dit jaar gaat de festiviteit door op zaterdag 16 november 2019 in onze lokalen.

  Om 1️⃣7️⃣u0️⃣0️⃣ start het Oudercafé. Ouders kunnen hun dochters komen ophalen en terwijl in alle rust genieten van een hapje, een drankje en een geweldige sfeer! Bovendien zijn de hapjes gemaakt door de lutjes zelf… Kom gerust de kookkunsten van uw dochters proeven!

  Om 2️⃣1️⃣u gaan de deuren open voor een super gezellige avond bij Sint-Lut. Kom er eentje, of een paar, drinken om onze kas te spijzen! Ook lekkere hapjes zullen genuttigd kunnen worden naast alle dorstlessers. Verder zullen er enkele sterke biertjes op het menu staan. Uiteraard is IEDEREEN welkom op onze gezelligste avond van het jaar.