Inschrijving Stroeffe en Boeffe (21 maart 2020)

Dag iedereen,

Onze jaarlijkse spaghetti-eetdag gaat door op zaterdag 21 maart in de zaal ‘Ons Tehuis’, Zoutstraat 11 te Diest.

De lutjes hebben gewoon van 14u tot 17u scouts. We spreken met de lutjes af om 14u aan de Kaai i.p.v. de lokalen!

Hieronder kan u onze online inschrijving vinden.
Tot dan!

Sint Lut Café(+)

Traditiegetrouw organiseert Sint-Lut het🍺Sint-Lut Cafe🍺. Dit jaar gaat de festiviteit door op zaterdag 16 november 2019 in onze lokalen.

Om 1️⃣7️⃣u0️⃣0️⃣ start het Oudercafé. Ouders kunnen hun dochters komen ophalen en terwijl in alle rust genieten van een hapje, een drankje en een geweldige sfeer! Bovendien zijn de hapjes gemaakt door de lutjes zelf… Kom gerust de kookkunsten van uw dochters proeven!

Om 2️⃣1️⃣u gaan de deuren open voor een super gezellige avond bij Sint-Lut. Kom er eentje, of een paar, drinken om onze kas te spijzen! Ook lekkere hapjes zullen genuttigd kunnen worden naast alle dorstlessers. Verder zullen er enkele sterke biertjes op het menu staan. Uiteraard is IEDEREEN welkom op onze gezelligste avond van het jaar.

Inschrijvingstool Stroeffe en Boeffe 2019

Fakkeltocht 2018

Begin van het nieuwe scoutsjaar!

Dag liefste lutjes 😘

Eindelijk is het nieuwe scoutsjaar in zicht! Hier onder al enkele belangrijke data voor in de maand september 🗓

  • Zaterdag 1 september: vooraleer we terug op de schoolbanken gaan zitten maken we er eerst een superleueke eerste vergadering van! Van 14-17u zijn jullie weer welkom aan onze lokalen 😁😁
  • Zaterdag 8 september: Vandaag is het de grote startdag! We spreken af om 14u op de Grote Markt van Diest om daar een geweldig spel te spelen, samen met de Scouts Sint-Jan. Dit spektakel duurt tot 17u.
  • Zaterdag 28-30 september: dit weekend is het overgangsweekend! De oudsten van de takken gaan over naar een oudere tak. Meer info hierover volgt nog!

Ziezo, wij kunnen NIET meer wachten! En jij, heb jij er ook al zoveel zin in?

Stevige linker, de leiding 🤚🏻

Ps: wil een vriendinnetje meekomen? Neem haar gerust een keertje mee!