Cinema Citadel

Onze Gidsen organiseren op 12 Mei 2018 een spetterende openluchtfilm op de Citadel. De opbrengst van het evenement gaat grotendeels naar Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen. Als film hebben we gekozen voor The Jungle Book. Voorafgaand aan de film zijn er optredens van Socially Awkward en Joe and the Llama’s.

INFO
– Optredens starten om 19.00u
– Film start om 20.30u

PRIJZEN
– Jeugdbeweging prijs: 2 euro –> verkrijgbaar bij de leiding
– Voorverkoop: 4 euro
– Aan de kassa: 6 euro

*Voorverkoop is beschikbaar bij de gidsen en leiding van Sint-Lut. Centrale verkoop punten zijn Frituur De Ketel en het tabakshuis in Diest.*

FILM
The Jungle Book is een Amerikaanse live-action-avonturenfilm uit 2016 onder regie van Jon Favreau, gebaseerd op het gelijknamig boek van Rudyard Kipling.
https://www.youtube.com/watch?v=HcgJRQWxKnw

HET GOEDE DOEL
Make A Wish is een vrijwilligersorganisatie die gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen ze dromen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen. De organisatie heeft al meer dan 2100 wensen vervuld en streeft er elk jaar naar zoveel mogelijk zieke kinderen hun droom te realiseren.

FOOD/DRINKS
Natuurlijk voorzien wij ook de gelegenheid tot een lekker fris/warm drankje, zalige biertjes en huisgemaakte snacks aan lage prijzen.

UITLEG INKOM VOOR JEUGDBEWEGING
Zijn jullie een groep van minstens 5 personen? En komen jullie in jullie uniform naar de film kijken? Dan kunnen jullie genieten van een verminderde inkomprijs.

Onze prachtige affiche is gemaakt door de enige echte Thomas Ghyoot, nogmaals bedankt!